Stafi

Stafi Akademik

Ada Güven
Elida Mehalla
Erisa Datja
Ermira Shkreta
Ferdinand Gjana
Bachelor në Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtarel pranë Universitetit Bogazici, në Stamboll. Master dhe PhD në Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci, më vlerësimin Magna Cum Lauda në Centre D`Etudes Diplomatiques et Strategiques në Paris.
Fioralba Markja
Gentjan Skara
Gentjan Skara: has a BA from Tirana University, an MA from Epoka University in European Studies and a LLM master program for “South East European Law and European Integration” from University of Graz. He is a PhD student in EU Law and National Legal System program at University of Ferrara.
Ilirjana Kaceli
Diplomuar për “Histori” në Universitetin e Tiranës. Studimet Master i ka kryer pranë Universitetit të Stambollit. Ka marre pjesë në trajnime të ndryshme brenda dhe jashtë vendit. Në Janar 2014, ka fituar titullin Doktor i Shkencave në “Histori” pranë Fakultetit Histori-Filologji në Universitetin e T
Nertil Bërdufi
Ka përfunduar studimet e larta për drejtësi në Universitetin e Tiranës në vitin 2010, ku edhe ka përfunduar studimet Doktorale. Më vitin 2018 përfundon studimet master (LLM) në fushën e Rule of Law, LUC(SHBA). Mban titullin Avokat i regjistruar pranë DhKA Tiranë dhe Licencën e Ndërmjetësit.
Surja Shehi
Z. Surja Shehi ka mbaruar studimet si Mjek i Përgjithshëm (Msc. / MD) në Universitetin e Tiranës, në vitin 2008. Ai ka përfunduar një Specializim në Mjekësinë Ligjore në vitin 2017. Nga Shtatori 2019, ai mban pozicionin e Dekanit të Studentëve dhe Lektor në Departamentin e Drejtësisë.
Altin Shegani
Besa Ombashi
Besmira  Petriti
Diplomuar per Drejtesi ne Universitetin e Tiranes si dhe ka ndjekur nje Master Shkencor per Politike dhe Qeverisje, ne ISE. Ka punuar ne Ministrine e Financave, ne Drejtorine Juridike te Bashkise se Tiranes, KLSH dhe aktualisht drejton Zyren e Marredhenieve me Jashte prane Avokatit te Popullit
Bib  Ndreca
Bledar Maksuti
Enkelejd Alibeaj
Ermal Mema
Fatjona Hyseni
Fatri Islamaj
Ferdinand Xhaferaj
Dr. Ferdinand Xhaferaj ka kryer studimet BA në Universitetin e Tiranës. Ka kryer studimet master për Siguri Ndërkombëtare dhe master për çështje të Sigurisë Kombëtare, në Naval Postgraduate School, SHBA dhe titullin "Doktor" nga Akademia e Mbrojtjes.
Patricia Pogace
Yllka Sela