Blog nga Prof. Gjergji Sinani

Blog nga Prof. Gjergji Sinani
Refleksioni për drejtësinë bëhet gjithmonë sa herë që ajo nuk ekziston, ose është aq e korruptuar sa i detyron njerëzit dhe kombet të hidhen në krahët e dëshpërimit dhe indiferencës, duke i lënë drejtuesit e vet të bëjnë atë që duan. Jo rastësisht, Papa Benedikti XVI, në diskutimin e tij në parlamentin gjerman, evokoi një ide gjeniale të Shën Agustinit. “Hiqeni të drejtën – dhe atëherë çfarë e dallon shtetin nga një bandë e madhe hajdutësh?
@universitetibeder

📎Ju ftoj ta lexoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm: https://law.beder.edu.al/sh/news/activities/a-mund-te-kete-shtet-te-te-drejtes-pa-drejtesi-/1909