Alumni Reunion

Zyra e të Diplomuarve dhe Departamenti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar Bedër organizuan me datë 30 Mars 2022 “Law Alumni Reunion 2022”.

 

Aktiviteti u zhvillua në ambientet e universitetit, ku të ftuar ishin të diplomuarit dhe të gjithë anëtarët e stafit të Departamentit të Drejtësisë që kanë kontribuar ndër vite.