Brownbag Seminars "Reforma në Drejtësi"

Kryetari i Komisionit parlametar për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, njëkohësisht kryetar për reformën në Drejtësi z. Fatmir Xhafaj, diskutoi me studentët e Bedër rëndësinë e reformës në fushën e drejtësisë.

I ftuar në ceremoninë e hapjes së Konferencës e 3-të studentore në Drejtësisë të Organizuar nga Departamenti i Drejtësisë, z. Xhafaj u ndal në ecurinë e deritanishme të punës që ka kryer komisioni i reformës.