Juela File tregon eksperiencen në Erasmus+

“Si studente e Drejtesisë pranë Kolegjit Universitar Bedër jam përzgjedhur të jem pjesë e një programi shkëmbimi në Universitetin ‘Lavoslav Ruzicka’ Vukovar, Kroaci. Nëpërmjet këtij program unë po mësoj më tepër rreth të përbashkëtave dhe dallimeve që ekzistojnë mes legjislacionit shqiptar dhe atij kroat, ky i fundit si pjesë e BE-së. Është një eksperiencë e jashtëzakonshme dhe e vlefshme për mua. Kam bindjen që kjo përvojë do të më ndihmojë shumë për rrugëtimin tim profesional”, JUELA FILE (Studente e Drejtësisë, viti i dytë).