Kumtesë: "Identiteti Kombetar dhe sfidat e tij në kuadër të proçeseve të integrimit Europian"

Studetët e programit Master i Shkencave në Drejtësi pranë Departamentit të Drejtësisë pranë Universiteti Bedër-Faqja Zyrtare morrën pjesë në kumtesën e organizuar nga Instituti Parlamentar "Identiteti Kombetar dhe sfidat e tij në kuadër të proçeseve të integrimit Europian" me lektor PhD Gentian Elezi. 

Në aktivitet ishin të pranishëm edhe deputetet Jorida Tabaku, Etilda Gjonaj, Orjola Pampuri, Taulant Balla, personalitete të politikës shqiptare të angazhuar aktivisht në proçesin e integrimit të vendit në Bashkimin Europian.