Reforma Zgjedhore

Në vijim të takimeve Brownbag Seminars, i ftuar ishte z. Oerd Bylykbashi. Gjatë takimit me studentet e drejtësisë, ai bëri një prezantim të reformës zgjedhore dhe elementeve të diskutueshëm të këtij procesi. Pas prezantimit u zhvillua një diskutim me studentët në lidhje me reformën zgjedhore, por edhe për pjesëmarrjen e tyre në politikëbërje dhe vendimmarrje.