Xhenis Kllogjri merr pjesë në simulimin e Këshillit të Sigurimit në Kombet e Bashkuara.

Xhenisi Kllogjri, studentent i programit Master i Shkencave në Drejtësi, profili e drejtë ndërkombëtare, morri pjesë në simulimin e Këshillit të Sigurimit në Kombet e Bashkuara.
Xhenisi përfaqësoi Meksikën dhe së bashku me 14 delegated e tjere diskutuan krizën e refugjatëve në afganistan, të drejtat e njeriut dhe shkeljen e së drejtës ndërkombëtare.
Në përfundim, delegatët deshironin miratimin e një resolute por Rusia përdori të drejtën e vetos dhe për rrjedhojë rezoluta nuk kaloi.
I urojmë suksese të mëtejshme Xhenisit 👏👏