"Dalloje rrenën”, bisedë me gazetaren Esiona Konomi

Studentët e Departamentit të Shkencave të Komunikimit dhe Departamentit të Drejtësisë në KU Bedër morën sot pjesë ne ciklin e bisedave “Dalloje rrenën” me gazetaren Esiona Konomi.

 

Znj. Konomi foli mbi Fake news dhe shpjegoi se si të dallojmë gënjeshtrën mediatike përmes disa hapave të thjeshtë.

Kjo bisedë solli mjaft interaktivitet. Studentët sollën shembuj të shumtë të lajmeve të pavërteta dhe ndikimin e "Fake News" në audiencë.