Studentët e KU Bedër, vizitë në Prokurorinë e Përgjithshme

Studentët e programit Master në Drejtësi, të profileve “E Drejtë Penale” dhe “E Drejtë Ndërkombëtare”, zhvilluan sot një vizitë studimore në Prokurorinë e Përgjithshme. Në këtë vizitë ata ishin të shoqëruar nga Rektori i Kolegjit Universitar Bedër, Prof. Dr. Ferdinand Gjana dhe nga lektorja Ermira Shkreta. Gjatë vizitës u mbajt një diskutim me Drejtorin e Drejtorisë Gjyqësore, z. Adnan Xholi, ku u fol rreth temës: “Reforma në drejtësi dhe impakti i saj në institucionin e prokurorisë”.