Vizitë në Muzeun Historik-Kombëtar

Në kuadër të 110 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë dhe 78 vjetorit të Çlirimit të Atdheut,  studentë të Departamenteve të Drejtësisë dhe Shkencave të Komunikimit në bashkëpunim me dekanatin e studentëve të Kolegjit Universitar Beder së bashku me lektoren Dr. Ilirjana Kaceli organizuan një vizitë tematike-kulturore në Muzeun Historik Kombëtar.